Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids torsklåda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept från en arbetskamrat jag hade på -90-talet och som jag fortfarande gör emellanåt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela purjon i ca 3 cm bitar, förväll den lätt. Lägg purjon underst i en ugnsform och torskblocket över.
  2. Blanda ihop resten och bred det över . Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter.
  3. Ugn 175-200 grader.
  4. Servera den med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • inkan29 29 maj 2011

    mmm! gott!!!

  • svengelsk 12 maj 2012

    Det här får du göra igen, var reaktionen här i huset. Jag hade ingen purjolök utan använde förvälld bladspenat i botten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.