Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inkokt makrill med ättika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Svärmors gamla recept, som hon använde när fångsten varit god och ordentliga kylmöjligheter saknades.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa fisken och ta bort huvud och fenor. Skölj. Skär den i 3 cm tjocka skivor. Koka upp lagen och lägg i fiskbitarna och låt sakta koka i 10 minuter. Låt kallna. Servera med kokt potatis och stuvad spenat eller som tilltugg till kvällsmackan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.