Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk sillsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här kommer ett recept på mjuk, god sillsallad till påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med såsen. Fräs samman matfettet med mjölet. Tillsätt grädden och låt såsen koka några min. Smaksätt väl med rödbetslag, senap, salt och peppar. Låt såsen kallna. Skär sill, potatis, rödbetor, gurka och äpple i små tärningar. Tillsätt köttet och löken. Blanda alltsammans med såsen. Skölj en rund , slät hålform med kallt vatten. Häll i salladen. Låt den stå kallt ett par timmar. Stjälp upp den och garnera med äggskivor runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.