Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd vitlök

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God inläggning, som brukar uppskattas av de flesta.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och salt , lägg i vitlöksklyftorna och låt dem koka 5 minuter. Skölj klyftorna i kallt vatten, låt dem rinna av och skala dem sen. Hacka dill och varva med vitlöksklyftorna i en burk. Koka upp matlagningsvin, ättikssprit, salt och socker och häll lagen över vitlöksklyftorna. Slå på oljan och låt stå svalt minst ett dygn före servering. Lång hållbarhet om den förvaras svalt i en väl tillsluten burk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.