Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd rödlök

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegott tillbehör till kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor.
  2. Ha ner alla ingredienserna, utom löken, i en kastrull och koka upp. Vrid ner värmen till låg värme och ha i löken. Rör i ca 1-2 minuter.
  3. Dra av från värmen och låt svalna till rumstemperatur.
  4. Häll upp i en mycket väl rengjord glasburk. Men fyll den inte ända upp, spara 2 cm till kanten på burken. skruva på locket och låt den stå i rumstemperatur i 48-72 timmar. Ställ den sedan i kylen där den kan förvaras upp till två månader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • iidaOlofsson 12 februari 2012

    åhhh, vilken otroligt underbar färg! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.