Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 4 dagar 30 minuter
Skriv ut

Sveriges godaste, enligt Go´kväll, och jag håller med

Ingredienser

Instruktioner

Blanda lagen, ättika, vatten, salt och socker. Dra skinnet av sillen (blir 2 filéer) och lägg i lagen. Låt stå svalt 1 dygn. Ta sen upp och låt rinna av. Gör en blandning på löken och dillen och en blandning på kryddorna. Varva sen i nämnd ordning, kryddblandning, lökblandning och sill. Spreja lite vatten på sillen. (kan bli torrt annars) Översta lagret ska vara lökblandning. Låt stå i kylen i 2-3 dygn. Passar på buffébord, jul- påskbord. Gott på en knäckemacka

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Schilling81 16 december 2008

    Har ej provat den än, får se om jag gör det senare i jul.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.