Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd sill med apelsin och stjärnanis

 
Skriv ut

Jättegod sill där stjärnanisen ger lite annorlunda smak.

Ingredienser

Instruktioner

Koka en lag av vatten, ättika, socker, lagerblad, kryddpeppar, kryddnejlikor och stjärnanis. Låt den kallna. Skär sillen i bitar. Varva sillen i en burk med skivad gul lök och apelsinstrimlor. Häll över lagen. Låt stå minst ett dygn i kylskåp före servering. Garnera med rödlök vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.