Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd paprika

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lika gott till kött som fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm.
  2. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten.
  3. Koka ihop lagen 3-4 minuter och låt kallna. Fördela paprikan i rena burkar. Slå lagen över och sätt på locket. Ställ kallt.
  4. De är färdig att äta efter ett dygn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 20 juni 2012

    Så jättegod! Kan verkligen rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.