Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda rädisor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Här är ett spännande recept på inlagda rädisor, om man har många och inte vet vad man skall göra med dom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 5 dl
  2. Blanda rädisor och lökskivor i en stor burk.
  3. Blanda vinäger och socker i en kastrull på svag värme och rör om tills sockret har smält. Tillsätt saltet och svartpepparkornen, blanda väl och häll över rädisorna. Täck med lock och låt blandningen stå ett tag, åtminstone över natten, så att smakerna kommer fram. Servera till all slags kött.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tjonsson 14 juli 2013

    Den här inläggningen var väldigt god. Jag håller redan på att göra andra satsen för i år. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.