Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda ägg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

Spännande tillbehör på julbordet eller till sillmackan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll ingredienserna till lagen i en kastrull och värm tills sockret har löst sig. Ställ åt sidan och låt svalna. Om gurkmeja används så rör ner den i lagen. Varva ägg, lök, eventuell rödbeta och kryddor i en glasburk med tättslutande lock. Slå på lagen.
  2. Låt stå och dra i 2 dygn innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.