Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagda rödbetor med pepparrot

 
Skriv ut

Jag tycker vitpepparkorn och pepparrot utöver den vanliga kryddnejlikan är god smaksättare åt rödbetor så här kommer mitt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj rödbetorna men låt skalet vara kvar. Koka dem mjuka. Spola dem i kallt vatten och skala dem. Sila kokspadet eftersom det ska användas till lagen.
  2. Skiva dem, t ex med en äggdelare.
  3. Koka upp allt till lagen och häll ned de skivade rödbetorna och sjud ca 5-10 minuter
  4. Häll upp betor+lag på varma glasburkar och förslut genast med lock.
  5. Låt svalna och ställ sedan kallt för att använda vid behov.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.