Inlagda sommargrönsaker

Lika gott till entrecôte som till Eldorados köttbullar oavsett årstid egentligen. Passar till det mesta m.a.o

Ingredienser

En burk eller skål som rymmer 1 liter.
1 gurka
1 stor rödlök
3 tomater
½ dl ättikssprit
1 msk Örtagårdskrydda
1 msk Svartpeppar
1 msk strösocker
2 tsk Örtsalt
½ msk Äppelcidervinäger
Vatten

Betyg (0 röster)
Antal personer
10 st
Visningar:
422
Sparat:
14

Gör så här

Skala gurkan och löken. Skiva tunt och lägg ner i burken. Skiva även tomaterna tunt och lägg i. En riktigt vass kniv är ett måste!
Häll i örtagårdskrydda, svartpeppar, socker, örtsalt, äppelcidervinäger och ättikssprit.
Fyll sedan på vatten tills burken/skålen är full. Sätt på lock/plastfilm och låt stå minst 24 timmar i kylskåp innan servering.

Obs! Lagen kan användas igen till nya grönsaker.
av styvan
över 2 månader
över 2 månader
av Cayene
över 2 månader
över 2 månader
av Aron
över 2 månader
av Kimona
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.