Inlagda sommargrönsaker

Lika gott till entrecôte som till Eldorados köttbullar oavsett årstid egentligen. Passar till det mesta m.a.o

Betyg (0 röster)
Antal personer
10 st

Gör så här

Skala gurkan och löken. Skiva tunt och lägg ner i burken. Skiva även tomaterna tunt och lägg i. En riktigt vass kniv är ett måste!
Häll i örtagårdskrydda, svartpeppar, socker, örtsalt, äppelcidervinäger och ättikssprit.
Fyll sedan på vatten tills burken/skålen är full. Sätt på lock/plastfilm och låt stå minst 24 timmar i kylskåp innan servering.

Obs! Lagen kan användas igen till nya grönsaker.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Gurka, Rödlök, Tomater, Ättikssprit, Örtagårdskrydda, Svartpeppar, Strösocker, Örtsalt, Äppelcidervinäger, Vatten
Visningar:
526
Sparat:
14
Kokta sommargrö..
av styvan
över 2 månader
Fisk i ugn med
över 2 månader
Kycklingmums..
av Cayene
över 2 månader
Färsgryta med g
över 2 månader
Ostschnitzel
av Aron
över 2 månader
Kimonas hasselb
av Kimona
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.