En riktig gourmetmiddag för dig och dina vänner.
Instruktioner
- Lägg potatisen i en långpanna, salta och ringla över olja och ställ in i ugnen i 225 grader.
- Bryn köttet runt om på hög värme i en grill eller stekpanna, i smör om du använder stekpanna. Salta och peppra. Lägg filén i en ugnsäker form. Lägg på rosmarinkvistarna och ringla över oljan.
- Sänk ugnsvärmen till 150 grader och ställ in kötttet med stektermometer ovanför potatisen. Stek köttet tills innertemperaturen är 55 grader.
- När köttet är klart höj temperaturen till 225 grader och rosta färdigt potatisen i ugnen tills den är mjuk totalt ca 45 minuter. Rör om någon gång under tillagningen. Låt köttet vila 15 minuter innan du skär upp det.
- Blanda alla ingredienserna till tryffelsmöret och servera.
Publicerat den
31 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar