Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Insalata di Tonno (Italiensk tonfisksallad)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En perfekt rätt en varm sommardag. Är matig och definitivt inget tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg tonfisken i en bunke och tryck isär den med en gaffel. Klyfta ägg och tomater och lägg i bunken. Tillsätt schalottenlök, bladpersilja, kapris, grönsallad och oliver. Rör om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Blanda ihop vinäger och olivolja i en skål och smaka av med salt och peppar. Häll över salladen, rör om och låt stå kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.