Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isad rabarbersoppa i glas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt, gott och svalkande...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rabarbern, ingefäran och vattnet i 5 minuter.
  2. Sila från rabarbern och ingefäran och koka upp på nytt.
  3. Rör ut potatismjölet i lite vatten och red av soppan. Låt svalna.
  4. Smaka av med fruktsocker. Kyl.
  5. Lägg i citronskivor och isbitar vid serveringen. Servera gärna en liten kaka till soppan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.