Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ischoklad med polkagris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En variant som har polkagrissmak och är krispig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör polkagriskuddarna i en mixer tills det nästan är pulver om det är lite små bitar i gör det inget det blir krispigare då.
  2. Hacka chokladen och lägg den i en kastrull tillsammans med kokosfettet. Smält ihop till en jämn smet på medelvärme.
  3. Blanda i de krossade polkagriskuddarna i smeten och häll det i ischokladformar, ställ det i kylskåpet så det stelnar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tesson 29 november 2012

    Mycket goda! Till och med min sambo som inte gillar ischoklad i vanliga fall tyckte om dessa! :) Kommer absolut att göra dem igen!

  • Tesson 29 november 2012

    Använde mig av mörk blockchoklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.