Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leilas smaksatta ischoklad

 
  • Serverar: 70 portioner
Skriv ut

Ischoklad är närmast ett måste på julens gottebord. Prova gärna någon av Leilas smaksättningar för variation! Receptet ger ca 70 st.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint.
  2. Smält kokosfettet i en kastrull och tillsätt chokladhacket.
  3. Rör blandningen slät och smaksätt 1/4 av smeten åt gången.
  4. Häll smeten i en kanna med liten pip och fyll små konfektformar.
  5. Ställ formarna kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.