Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ischoklad med mörk eller vit choklad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Julgodis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt sönder chokladen och lägg den tillsammas med kokosfettet i en bunke. Ställ bunken i en kastrull med kokande vatten.
  2. Rör om och låt det hela smälta till en jämn massa. Fyll små vecklade aluminiumsformar med chokladsmeten och ställ dem kallt en timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • isglass 1 januari 2009

    Jag hade aldrig ens tänkt på att man kunde göra vit ischoklad men de blev super! Ska lätt göra sådana nästa jul igen. Tack för tipset!

  • Bellisimo 1 december 2014

    Hur många blir det av varje sort? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.