En ny variant av sandwich
TIPS!
Skär ut toscan, rita en mall på hård papp. Servera alltid toscan kylskåpskall. Ischokladen går även bra att göra i aluminiumformar.
Instruktioner
- Ischoklad:
Smält fettet och rör ner den hackade chokladen. Häll blandningen i en form ca 15x20 cm så det blir en tjocklek på 1-1,5 cm. Kyl blandningen. Skär sedan ut trekanter av chokladen med hjälp av en varm kniv och ställ tillbaka i kylen.
- Chokladtosca:
Koka upp socker, mjölk, honung och smör tills det blir gyllenbrunt. Blanda i mandel och kakao. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper (tips är att lägga över ett papper och kavla ut, sätt sedan in i frys och dra av papperet). Grädda toscan i 190° ca 10-15 minuter.
- Låt kallna lite och skär sedan ut likadana trekanter som ni gjorde med ischokladen (2 per bit). Lägg ischokladen mellan toscan och servera.
Publicerat den
24 juni 2008
Skriv kommentar