Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Istället för friterad camembert....

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag friterar helst inte. Av princip. Men detta är inte så mkt mindre fett om ngn trodde det. Jag ville ha smaken av camembert, smält, lite krispighet o sen ljuvlig hjortonsylt till. Persilja är gott till även om den inte heller friteras. Detta funkar faktiskt både som dessert och som enbart tilltugg/tillbehör eftersom det är liksom både salt och sött

Ingredienser

Instruktioner

Tina smördegen om den är frusen. Kavla ut till lämplig/a bit/ar. Lägg en bit ost på varje fyrkant av degen, vik ihop till paket. Pensla med ägg. Strössla med nötter grovt krossade (kan uteslutas). In i het ugn 225 grader ca 6-10 min - titta efter. Servera med hjortonsylten o en kvist persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.