Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Småländska Isterband med dillstuvad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här kan man längta efter...det är en riktigt god klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skal, låt dem svalna. Skala och tärna potatisen, vispa samman mjölet i lite av mjölken.
  2. Koka upp resten av mjölken. Tillsätt redningen, låt koka 5 minuter. Tillsätt salt, peppar och dill. Vänd ner potatisen och låt den bli ordentligt varm.
  3. Snitta isterbanden och stek dem på lagom värme ca 12 minuter.
  4. Servera med inlagda rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.