Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Isterbandspanna med rödbetssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och lättlagad rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen Ta bort skinnet på isterbanden och skär den i skivor Strimla lök, morötter, bacon och fräs allt tillsammans. Blanda sedan ner det i det färdigkokta riset. Servera med rödbetssåsen
  2. Rödbetssås: Blanda de hackade rödbetorna med crème fraiche och krydda med salt och svartpeppar. Ställ såsen kall tills den ska serveras

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JessicaHj 3 januari 2015

    det verkar toppengott.. är det inlagda rödbetor lr färska?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.