Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italian White

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Syndigt gott... För länge sedan skapade jag Italian Green och här är nu äntligen nästa färg i den italienska flaggan...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Ansa champinjonerna och ta bort stammarna. Skär hattarna i tunna skivor.
  3. Skala löken och hacka den fint. Skala vitlöken och skär den i tunna skivor.
  4. Ansa och skala rotselleri och svartrötter. Riv dem sedan grovt.
  5. Fräs lök, vitlök, rotselleri och svartrötter i olivolja i en stekpanna så de blir mjuka utan att ta färg.
  6. Tillsätt champinjon, vin och fiskbuljong och låt sjuda 5 minuter under lock.
  7. Dofta salt och vitpeppar över laxen. Lägg den över grönsakerna i pannan och låt sjuda med under lock 5-10 minuter tills den är genomlagad.
  8. Ta upp laxen och lägg upp på tallrikar.
  9. Tillsätt grädde, salt och vitpeppar och rör om. Tillsätt potatismjölet utrört i lite vatten under omrörning.
  10. Hacka basilikan fint, spara några toppar till garnering. Tillsätt basilikan till såsen och smaka eventuellt av med mer salt och vitpeppar, häll sedan såsen över pastan och blanda runt.
  11. Lägg upp pastan med såsen på tallrikarna med laxen. Garnera med färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.