Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fiskboll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den populära pizzasmaken passar även till fiskbullar. Tro det eller ej...pasta är oväntat gott till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Låt fiskbullarna rinna av.
  3. Häll soppan i en ugnssäker form. Lägg i fiskbullarna.
  4. Strö över oregano och ost. Gratinera i övre delen av ugnen10–15 min.
  5. Servera med kokt pastaoch vitkålssallad. Tips!
  6. Variera genom att byta fiskbullar mot 500 g fiskfilé. Öka på tiden i ugnen med ca 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.