Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod, mycket enkel att förbereda till festen. Alla smaker passar så himla bra till varandra. Parmaskinkan blir krispig och salt. MUMS!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén, salta och peppra. Stek den i panna så dem blir gyllenbrun runt om. Klipp persiljan. När filén är klar, lägg den på parmaskinkskivorna, strö över den klippta persiljan och vik runt skinkorna så de överlappar varandra. In i ugnen på 150 gr i 30 minuter. Låt den sen vila i folie ca 5-10 minuter innan den skärs upp.
  2. Klyftpotatis och rödvinssås passar ypperligt till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.