Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kyckling- och mozzarellagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig kycklinggryta med smak av vitlök, basilika och mozzarella. Den kommer att bli populär!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär aubergine och squash i stavar. Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs aubergine och squash, lite i taget i rikligt med olivolja i en stekpanna. Stek grönsakerna så att de är ordentligt mjuka, det tar 10-15 minuter. Salta.
  2. Fräs gul lök och vitlök i stekpannan. Tillsätt aubergine, sqush, krossade tomater, tomatpuré, buljongtärning och socker. Låt grytan småputtra i 10-15 minuter.
  3. Rensa och skär kycklingen i tärningar. Tillsätt kycklingköttet, grovt hackad basilika, salt, peppar och minimozzarella.
  4. Servera grytan med kokt pasta och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.