Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk kycklingpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god pasta med kyckling och soltorkade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Om du använder fryst spenat, tina ur den och krama ur vattnet. Jag använder oftast färsk, jag tycker att det blir godare. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomat, spenat och grädde. Låt det koka ihop ca 5 min. Servera såsen med pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.