Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk paj med Quorn-färs, mozarella och oliver

 
Skriv ut

Svårighetsgrad: Medel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda alla ingredienser och arbeta ihop till en smidig deg. Låt vila i kylskåp i 30 minuter.
  2. Fyllning: Sätt ugnen på 200°C. Skala och finhacka lök, vitlök. Hacka oliver och riv morot.
  3. Knäck ägg i bunke och vispa sönder med en gaffel. Blanda alla ingredienserna utom mozzarella. Salta och peppra.
  4. Paj: Smöra en form (22 cm) och "bröa" med dinkelmjöl. Kavla ut degen tunt på mjölat bord och tryck sedan ut den i formen. Förgrädda i ugn i 10 minuter.
  5. Ta ut formen och häll fyllning i pajskalet. Toppa med skivad mozzarella. Sätt i ugn i 20 min. Ta ut och låt vila en liten stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.