Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pastagratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Nötfärs på en bädd av squash och pasta - härlig alltiett-rätt som passar alla smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut den kokta pastan i lätt smörad ugnsform. Skiva och mjukstek squashen i olja. Lägg squashskivorna på pastan.
  2. Bryn färs och lök i smör eller margarin. Smula i buljongtärningen, späd med vatten och krossade tomater. Krydda med peppar och oregano. Låt färssåsen koka ihop på svag värme. Smaka av om ev mer salt kan behövas.
  3. Häll såsen över squashen. Strö på riven ost och ringla över grädden. Gratinera i 225 grader tills rätten fått fin färg, 15-20 minuter.
  4. Servera gratängen med en blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jacquelinehansson 15 februari 2011

    supergott!!:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.