Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den godaste pastasalladen av alla, tycker jag. På sommaren smakar den bäst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enl anvisning på paketet. Pensla svamp, squash och rödlök med lite olja och stek dem. Blanda svamp, grönsaker och oliver med den kokta pastan. Pressa över vitlöken och häll över olivoljan. Salta och peppra. Servera salladen ljummen eller kall till grillat eller kallskuret kött.
  2. Gör gärna en kall creme fraiche sås till. Smaksatt med lite chili, vitlök och någon örtkrydda, t ex oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.