Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pestokyckling med krämig pasta

(10 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Helt underbar god och krämig rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tärna kycklingen i munsbitar, lägg kycklingen i den smörade stekpannan, salta och peppra. Medans kycklingen steks koka då pastan.
  2. När kycklingen är färdig, lägg då i peston och rör runt kycklingen i den.
  3. När pastan kokat färdigt häll då av vattnet häll i 1 msk olivolja så inte pastan klibbar ihop, kan även underlätta att behålla en liten skvätt vatten.
  4. Pressa vitlöken. Grovstrimla tomater och basilikan. Rör ner vitlök, soltorkadetomater, basilika, oregano, grädde och mjölk. Låt puttra ca 5 minuter, häll sedan kycklingblandningen över pastan och rör om – färdigt att servera!

Liknande recept

Kommentarer (10)

  • Bullulla 14 februari 2011

    Verkligen kanongod! Använde färsk tagliatelle. Det blir så mycket godare då. Tog dessutom betydligt mer pesto än vad det stod i receptet. Ska äta resterna till lunch idag. Ser fram emot det...:-)

  • HeLiRo 19 februari 2011

    Samma här... Mycket gott, men det behövdes nästan dubbelt så mycket pesto jämfört med receptet. Mycket mat blev det också...!

  • Jiffi 15 juli 2011

    Riktigt god, den här maträtten har blivit en favorit i min familj :-)

  • annikab1 18 januari 2012

    En favvo hemma hos oss. :-) Tack för receptet.

  • Helvina 4 april 2012

    Åhh så gott! Jag följde receptet, fast jag tog lite mera röd pesto och så blandade jag i lite Sambal Oelek för att få lite mera hetta. Mycket gott!

  • Annelijo 2 november 2012

    Jättegott!! La till sambal olek också. Tack Mvh Anneli

  • diianaaM 16 juni 2013

    Väldigt god!

  • Malan14 23 juli 2013

    Mycket gott och enkelt. Passade oss perfekt :)

  • mw6128 5 oktober 2013

    Mycket Mycket Gott!

  • sarsor1 11 februari 2014

    Min man älskar denna rätt!! Det gör även jag :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.