Helt underbar god och krämig rätt!
Instruktioner
- Börja med att tärna kycklingen i munsbitar, lägg kycklingen i den smörade stekpannan, salta och peppra. Medans kycklingen steks koka då pastan.
- När kycklingen är färdig, lägg då i peston och rör runt kycklingen i den.
- När pastan kokat färdigt häll då av vattnet häll i 1 msk olivolja så inte pastan klibbar ihop, kan även underlätta att behålla en liten skvätt vatten.
- Pressa vitlöken. Grovstrimla tomater och basilikan. Rör ner vitlök, soltorkadetomater, basilika, oregano, grädde och mjölk. Låt puttra ca 5 minuter, häll sedan kycklingblandningen över pastan och rör om – färdigt att servera!
Publicerat den
5 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Verkligen kanongod! Använde färsk tagliatelle. Det blir så mycket godare då. Tog dessutom betydligt mer pesto än vad det stod i receptet. Ska äta resterna till lunch idag. Ser fram emot det...:-)
Samma här... Mycket gott, men det behövdes nästan dubbelt så mycket pesto jämfört med receptet. Mycket mat blev det också...!
Riktigt god, den här maträtten har blivit en favorit i min familj :-)
En favvo hemma hos oss. :-) Tack för receptet.
Åhh så gott! Jag följde receptet, fast jag tog lite mera röd pesto och så blandade jag i lite Sambal Oelek för att få lite mera hetta. Mycket gott!
Jättegott!! La till sambal olek också. Tack Mvh Anneli
Väldigt god!
Mycket gott och enkelt. Passade oss perfekt :)
Mycket Mycket Gott!
Min man älskar denna rätt!! Det gör även jag :)