Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...en häftig sallad...med färg och smak...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skalet på. Rör ihop vinäger, olja, vatten, svartpeppar och salt.
  2. Skala och skiva potatisen varm, lägg den i en skål. Häll över dressing och täck skålen med plastfolie. Låt potatisen kallna och dra åt sig salladssåsen.
  3. Ansa, snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Skala och skiva rödlöken i tunna ringar.
  4. Blanda ner löken och kaprisen strax före serveringen.
  5. Servera till rostbiff, kassler, skinka eller rökt fisk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.