Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk räkmacka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God, inte för mäktig. Alla tycker om den!

Ingredienser

Instruktioner

Rosta brödskivorna. Skala en vitlök och gnid in i det varma brödet. Går inte åt mycket. Mycket smak blir det...... Ringla över lite olja, strö på salt och grovmalen svartpeppar efter smak. Lägg ett litet berg med skalade räkor på mackan. Finhacka lite lök och strö över. Avsluta med lite majonäs som pricken över i:et. Lägg på en tallrik och dekorera med sallad, tomat, gurka och kanske en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.