Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En sås som är god till fläsk-, kalv-, lamm- och kycklingfilé samt till lammkotletter.

Ingredienser

Instruktioner

Mjukfräs lök och vitlök i margarin i kastrull på svag värme. Strö över vetemjöl och rör om. Låt fräsa någon minut. Rör ner vatten, matlagningsgrädde, fond, salvia, soja och vinäger. Låt såsen koka upp under omrörning och småkoka ca 5 min. Rör om då och då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.