Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

italiensk sallad på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Passar till lite allt möjligt, både fest och vardag som bjudmat eller lite gott på kvällen

Ingredienser

Instruktioner

Trä 1 körsbärstomat, 1 grön oliv, 1 kalamataoliv, 1 mozarellaboll, 2 basilikablad, en halv soltorkad tomat och 1 stor kub vitt bröd, tex ciabatta. Lägg upp på fat. Blanda ihop olja, balsamvinäger och kryddor. Ringla över spetten. servera som tilltugg, förrätt eller till huvudrätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.