Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk smörgårstårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 dag 1 timme 30 minuter
Skriv ut

God omväxling till klassisk smörgåstårta. Varieras förstås efter smak och tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantskär brödet. Blanda ihop dom olika fyllningarna. Lägg 6 brödskivor som botten på lämpligt fat, lägg på fyllning 1 och fortsätt med brödskivor och dom andra fyllningarna. Avsluta med brödskivor. Plasta in tårtan och ställ den i kylen till nästa dag. Dela upp tårtan i portionsbitar och garnera varje bit med topping och garnering, eller garnera hela tårtan.
  2. Tips. Vill man ha en saftigare smörgåstårta kan man pensla brödskivorna med mjölk mellan fyllningarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • leenalingonblad 15 oktober 2012

    Verkar jättegott!!! men tyvärr ej för oss som inte har så mycket pengar. KRAM

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.