Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk spenatomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabblagat! Energi per portion 227 kcal

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj salladen och slunga den torr. Skala och skiva lök och vitlök. Stek rödlöken mjuk och glansig i olivolja. Tillsätt vitlök och spenat i stekpannan, fräs tills spenaten mjuknar. Rör ihop ägg, ost, salt och peppar. Häll blandningen i pannan. Stek på medelvärme tills omeletten nästan stelnat. Vänd den och stek ytterligare 1–2 min.
  2. Servera med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.