Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk tunnbrödsrulle

(1 kommentar)  
Italiensk tunnbrödsrulle Italiensk tunnbrödsrulle
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatkärnorna ska plockas bort. Annars blir fyllningen för blöt.
  2. Tärna mozzarellaosten i 1/2-cm stora kuber.
  3. Dela tomaterna längs "midjan". Gröp ur kärnorna med en liten sked. Tärna tomaterna.
  4. Grovhacka basilikan. Rosta pinjenötterna lätt i torr stekpanna under omrörning.
  5. Blanda mozzarella, tomater, basilika, pinjenötter, hälften av olivoljan och salt i en bunke.
  6. Fördela och rulla in fyllningen i tunnbröden. Hetta upp resterande olivolja i en stekpanna. Stek 4 tunnbröd åt gången, någon minut på var sida. Låt rullarna svalna. Rulla in dem i folie eller smörgåspapper.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaobergelg 15 april 2012

    Då enkelt och gott! Till och med den kräsne tonåringen åt med glädje. Perfekt både som förrätt till buffé och plockmat. Serverade med en klick creme fraiche till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.