Tomatkärnorna ska plockas bort. Annars blir fyllningen för blöt.
Tärna mozzarellaosten i 1/2-cm stora kuber.
Dela tomaterna längs "midjan". Gröp ur kärnorna med en liten sked. Tärna tomaterna.
Grovhacka basilikan. Rosta pinjenötterna lätt i torr stekpanna under omrörning.
Blanda mozzarella, tomater, basilika, pinjenötter, hälften av olivoljan och salt i en bunke.
Fördela och rulla in fyllningen i tunnbröden.
Hetta upp resterande olivolja i en stekpanna. Stek 4 tunnbröd åt gången, någon minut på var sida. Låt rullarna svalna. Rulla in dem i folie eller smörgåspapper.
Då enkelt och gott!
Till och med den kräsne tonåringen åt med glädje.
Perfekt både som förrätt till buffé och plockmat.
Serverade med en klick creme fraiche till.
Då enkelt och gott! Till och med den kräsne tonåringen åt med glädje. Perfekt både som förrätt till buffé och plockmat. Serverade med en klick creme fraiche till.