Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska biffar med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda smak på biffarna ger sardellerna och rödvin i stekskyn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop köttfärsen med fint tärnad ost, grovhackade champinjoner, uppvispade ägg, skorpmjöl, pressad vitlök och kryddor.
  2. Forma färsen till biffar och stek dem bruna. Lägg över de färdigstekta biffarna på ett varmt fat och garnera dem med sardellerna.
  3. Koka ur stekpannan med buljong och rödvin till sky. Smaka av väl och häll lite av skyn över biffarna. Servera resten av skysåsen för sig till rätten samt persiljeströdd potatis och en tomatsallad.
  4. Variationstips: Blanda hackade oliver och strimlad bacon i färsen istället för ost och champinjoner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.