Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska biffar med salami och tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festbiffar som kan ätas till vardag eller fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla salamin och skär mozzarellan i mindre bitar.
  2. Blanda köttfärs, salami, mozzarella, basilika och ägg. Krydda med salt och peppar, och blanda väl. Forma 8 biffar med vattensköljda händer och stek i smör 3–4 minuter per sida. Koka upp krossade tomater tillsammans med pressad vitlök. Smaka av med salt, peppar och socker. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.