Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska kalvrulader

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jättegoda, och lätta att göra också. Älskar vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut köttskivorna med t.ex en kastrullbotten.
  2. Lägg på en klick färskost och rulla ihop. Fäst med en tandpetare.
  3. Bry runt om i matfett och krydda med salt och peppar.
  4. Häll på fond, vatten och vin och låt småkoka under lock i 15 minuter.
  5. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gersgarden 22 oktober 2010

    Åh vad underbart gott detta var! Jag gjorde en lite egen variant, bytte ut vinet mot en lite skvätt citron och mot slutet redde jag av såsen med grädde/mjöl. Kommer att laga detta många till, tack för ett uppskattat recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.