Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska kycklingbullar

 
Skriv ut

En annan sorts köttbullar fast med kyckling. Litet starkare än vanligt tack vare min favoritkrydda, vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sidfläsket i små bitar och stek dem lätt med vitlöken i olivolja. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och kör dem till en jämn smet i en matberedare.
  2. Blanda i de övriga ingredienserna. Låt stå och dra i ca 30 minuter, gärna under lock de sista 5 minuterna.
  3. Servera med tomatsalsa, som finns under mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.