Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska miniköttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italienska miniköttbullar med tomatsås & pasta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i olivolja ca 3 minuter utan att det tar färg, tillsätt sen tomater, oliver, chili och socker.
  2. Låt småkoka ca 10 minuter, tillsätt sedan miniköttbullarna och oregano, koka på svag värme ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta, garnera gärna med färsk oregano och riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.