Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienskt bröd för bakmaskinen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Vitlöksdoftande bröd med parmesanost för bakmaskinen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i torrjästen så att den hamnar längs degskålens kant. Det är viktigt att jästen inte kommer i kontakt med degvätskan förrän knådningen påbörjats.
  2. Tillsätt mjöl, parmesanosten, vitlöksklyftorna, saltet och oljan.
  3. Häll sist i vattnet och välj sedan program.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saraelinor 28 september 2012

    Hur många gram? Jag har en bakmaskin som tar 750 eller 1000 gram. Vilket progam bör man köra?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.