Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienskt brytbröd glutenfritt

 
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman degen enligt beskrivningen på förpackningen, låt degen vila 30 min.
  2. Kavla ut degen på mjölat bakbord till en fyrkant - som när man gör vanliga kanelbullar. Bred på ett tunt lager vitlöksost. Lägg hackade tomater längs med ena långsidan. Rulla därefter ihop till en rulle. Skär rullen i bitar som är ca 3-4 cm breda.
  3. Smörj en springform, ca 20-24 cm i diameter, och lägg i bitarna med den skurna sidan uppåt. Låt jäsa ytterligare ca 30 min. Pensla med olivolja och strö ev över lite flingsalt.
  4. Grädda i 230 grader ca 8-10 min tills brödet har fått färg. Äts gärna lite ljummen till soppa eller sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.