Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jämtlandskakor/Jämtlandsdrill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

En av mina absoluta favoriter!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smör och socker tills det blir "vitt". Rör ner sirap. Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ihop allt till en deg. Forma en rulle och låt vila i kylen en timma. Skär i 1/2 cm tjocka skivor och lägg på smörpapper. Grädda mitt i ugnen 25 - 30 minuter i 125 grader eller tills kakorna blir gyllengula.

Kommentarer (1)

  • svensbyn 12 juni 2008

    Förvinnande goda!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.