Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jästa pannkakor.

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt annorlunda, men så goda. En favorit hela livet. Super bra då det blir massor av pannkakor, och de är äggfria. Äts med sirap, då sylt och grädde inte riktigt passar till.

Ingredienser

Instruktioner

Ta fram en stor bunke. Varm mjölken till 37 grader och häll i bunken. Smula i jästen. Rör ner resten av ingredienserna. Ta mjöl tills smeten har samma konsistens som en sockerkakas-smet. Låt jäsa i 30 minuter. Stek i stekpanna. Pannkakorna ska vara tjockare än en vanlig pannkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.