Lasagne är mycket uppskattande och gott att ställa fram på middagsbordet. Här ett recept som skiljer sig från mängden.
Instruktioner
- Ugn 175º.
- Börja med svampsåsen, fräs lök och svamp i smöret, pudra på med mjölet och tillsätt mjölken, låt koka under omröring. Smaka av med salt och peppar.
- Fräs löken i smöret och tillsätt viltfärsen under omröring så att den smulas sönder och bryns i pannan. Tillsätt tomatpurén och kryddorna samt vattnet, låt koka i ungefär 10 minuter.
- Smörj en ugnsfast form och varva köttsås, lasagneplattor och svampsås. Lasagnen ska avslutas med svampsåsen överst. Strö över osten och låt den grädda i ca 30 minuter.
Publicerat den
28 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergott! Serverade den med en blandad sallad och lingonketchup, -mums!