- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Den är både enkel och billig men jättegod.
Instruktioner
- Vispa grädden men inte för mycket, ska vara rätt så lös.
Lägg i majonnäs, lök, tonfisk och dill och rör om.
- Lägg upp två halvmånar bröd, så det blir en rund smörgåstårta.
Bred på en tredjedel av röran, gör sedan samma sak på de två sista lagren också.
Se till att hela tårtan blir täckt av röran, även kanterna.
- Låt stå över natten i kylskåp.
- Sedan är det bara att garnera med sina favoritpålägg.
- Jag brukar ta ost, skinka, ägg, tomat, gurka, citron och räkor, men det är lika gott med bara ägg, tomat och gurka som blir betydligt billigare.
Publicerat den
19 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Enkel, billigt och snabb att göra. Jag tycker dock att det behövs salt i fyllningen!