Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jannes krämiga skaldjurspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det finns väl några olika varianter, men det här är min iallafall... ;-) Kanongod!!!

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken, chilin och vitlöken. Fräs lite lätt i smör. Tillsätt tomaterna, buljongtärningen och dillfröna och koka tills nästan all vätska har försvunnit. Slå på grädden och lägg i oreganon och persiljan och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar och gärna lite citron eller lime. Hacka skaldjuren grovt och vänd ner i såsen och låt allt bli varmt. Vänd ner såsen i pastan, garnera med lite persilja och servera med ett gott bröd. Smaklig måltid !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.